Shoppen in Limburg

Groepje mensen loopt door de Outlet

Shoppen in Limburg

In steden als Roermond, Panningen, Venray en Weert kun je uitermate goed shoppen. In Roermond vind je onder andere het overdekte Roercenter en net buiten de stad vind je het Retailpark en de Huis- en Tuin Boulevard. Het winkelcentrum van Panningen heeft een verrassend veelzijdig centrum, en is het winkelhart van de gemeente Peel en Maas. Verder kan je in Venray ook erg leuk shoppen, ze zijn trots op de brede voorzieningen die het centrum te bieden heeft. Wil je graag een dag overdekt winkelen of regent het? In Weert hebben ze een overdekt winkelcentrum. Naast het overdekte winkelcentrum vind je nog genoeg andere winkels in de winkelstraten van Weert. 

Designer Outlet Roermond

Het Designer Outlet Roermond, 363 dagen per jaar geopend, is het grootste outlet center van de Benelux en Duitsland. Jaarlijks komen hier zo’n 8 miljoen modebewuste koopjesjagers hun slag slaan. Stap in een wereld vol fashion en lifestyle met ruim 200 internationale topmerken. Hier kun je urenlang shoppen en profiteer je van flinke kortingen op topmerken.

Vrouw zit op een bankje in de outlet in Roermond

Lokale producten

Koop jij het liefst je bloemen, groenten, fruit en eieren bij de lokale boer of teler? Dat kan natuurlijk ook. Bekijk hier het overzicht van boerderijwinkels en telers in Noord- en Midden-Limburg. Of bekijk hier verschillende Limburgse streekproducten.

Parkeren 

In Limburg kun je goed  shoppen. Van het Designer Outlet in Roermond tot aan de vele (overdekte) winkelcentra in steden als Venray en Weert. Kom je met de auto en wil je weten waar je kunt parkeren? Kijk dan hier voor een overzicht met parkeerplaatsen in Venray, Roermond en Weert.