Elektrisch fietsen in Limburg

Elektrische fietsen voor het bord van Bezoekerscentrum De Pelen

Ontdek Limburg op de elektrische fiets

In hartje Limburg is er ieder seizoen veel te zien en beleven. Ontdek je graag (meer van) Limburg per elektrische fiets? Fietsend door de regio is nóg aangenamer met een e-bike. De regio biedt een uitgebreid netwerk van fietspaden en fietsroutes, waardoor het makkelijk is om te genieten van de mooie natuur en pittoreske dorpjes in de omgeving. Elektrische fietsen zijn bovendien ook te huur op verschillende locaties in Limburg, wat het voor bezoekers makkelijker maakt om de regio op twee wielen te verkennen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Limburg verkennen per e-bike

Limburg is niet voor niets geliefd bij fietsers. De natuur is prachtig, afwisselend en zeker ideaal om per elektrische fiets te verkennen. Zowel de korte als lange afstanden zijn zeer de moeite waard! Neem een kijkje op onze pagina Fietsen in Limburg voor extra inspiratie en tips. Ook zijn deze fietstips nuttig om vooraf te weten. Met de fietsrouteplanner is het ook mogelijk om zelf een route samen te stellen.

Fietsrouteplanner

Informatiebord met fietsknooppunten bij Kasteel Montfort

E-bike routes in Limburg

Op pad met de elektrische fiets is zeker aan te raden in Limburg. Er zijn vele verharde en brede paden die begaanbaar zijn met de elektrische fiets. Door de elektrische ondersteuning hoef je minder inspanning te leveren tijdens het fietsen en kun je dus gemakkelijker grotere afstanden afleggen. De elektrische fiets biedt meer mogelijkheden om mooie tochten te maken en nieuwe gebieden te ontdekken. bekijk hier mooie e-bike fietsroutes in de regio van minimaal 50 kilometer.

E-bike routes in Limburg

Koppel fietst over een heuveltje met de e-bikes

Gratis oplaadpunten 

Onderweg een lege accu? Geen zorgen! In Limburg zijn talloze oplaadpunten te vinden. Geniet tijdens het opladen van een kopje koffie of thee met een heerlijk stukje Limburgse vlaai. Ben je in de omgeving van Roermond? Hier vind je namelijk in de binnenstad vijf gratis oplaadpunten voor elektrische fietsen.

Oplaadpunten voor de e-bike

Oplaadpunt voor de elektrische fiets in Roermond

Elektrische fiets kopen

Bij fietsenwinkel Green Drive in Oostrum kan je terecht voor het kopen van een elektrische fiets. Ook voor het ombouwen van je fiets naar een e-bike ben je hier op het juiste adres. Je ervaart de beste service bij Green Drive!

Green Drive Oostrum

Het bedrijfsbusje van Green Drive fietsenwinkel in Oostrum